Henkilöstö

Mika Kamensky
Toimitusjohtaja, KTM, LJK

 

  

Mika Kamensky 
on kauppatieteiden maisteri Turun kauppakorkeakoulusta.  Hän on tehnyt liiketoiminnan, organisaation ja henkilöstön kehittämistyötä 45 vuotta sadoissa yrityksissä ja liiketoiminta-alueilla tuhansien ihmisten kanssa.

Hän on Kamensky Consulting Oy:n perustaja (1980) ja pääomistaja.  Hänellä on laaja kirjallinen tuotanto ja hän on kehittänyt mm. yrityksen strategisen arkkitehtuurin, joka on Suomen talouselämän yritysten ja organisaatioiden käytetyimpiä strategiamalleja jo 35 vuoden ajan.

Mika Kamensky on yksi Suomen Strategisen Johtamisen Seuran perustajista. Hän toimi pitkään seuran hallituksessa ja oli puheenjohtajana 1997-1999 ja on nykyään seuran kunniajäsen.  Mika on vuoden konsultointityön voittaja 2005 ja toisella sijalla 2004. 

Mikan aktiivinen urheiluharrastus on kulkenut läpi elämän: hiihto, yleisurheilu, jalkapallo, koripallo, jääkiekko, laskettelu ja viime vuosina golf.

  

Ulla Martikainen
Toimistonhoitaja
HSO

Kamensky Consulting Oy:n palveluksessa vuodesta 2007 lähtien.  Toimii konsulttien assistenttina ja vataa yrityksen hallinnosta.Kamensky Consulting Oy:n palveluksessa vuodesta 2007 lähtien.  Toimii konsulttien assistenttina ja vastaa yrityksen hallinnosta.

 

 

 

 

Päivi Kamensky
HSO
Hum.kand.

 

Yrityksen toinen perustajaosakas.  Tarvittaessa konsulttien avustaminen ja hallinnon hoitaminen.  Erityisalueena asiakastilaisuuksien ja erityisprojektien suunnittelu ja toteutus. Yrityksen toinen perustajaosakas.  Tarvittaessa konsulttien avustaminen ja hallinnon hoitaminen.  Erityisalueena asiakastilaisuuksien ja erityisprojektien suunnittelu ja toteutus.